7. Juniorsko državno prvenstvo

U subotu, 22. 03. 2014., u zagrebačkom FirstFitness&Squash Tower-u odigrano je 7. Državno prvenstvo Hrvatske u squashu za kadete i juniore na kojem je nastupilo dvadesetak natjecatelja. Raduje nas činjenica da se iz godine u godinu kvaliteta mečeva diže na višu razinu. Prvenstvo je krenulo sa kategorijom U15, nastavilo se s kategorijom U17, da bi se završilo s najjačom i najstarijom kategorijom U19.

Moramo izdvojiti meč u kategoriji U15, između Frana Marcelića i Ivana Krznarića, koji je završio u 5 setova, a veliku pobjedu u dramatičnom meču je odnio Fran Marcelić.

U kategoriji U17 pobjedu je odnio, po ocjenama mnogih, trenutno najbolji squash igrač u Hrvatskoj Martin Kegel.

U kategoriji U19, prvo mjesto je uzeo ponovno Martin Kegel, a moramo napomenuti da je u toj kategoriji U19 nastupio i Bruno Reljić naš standardni juniorski reprezentativac iz Slavonskog Broda koji je na kraju osvojio 3 mjesto izgubivši od sve boljeg i boljeg juniorskog squash reprezentativca Viktora Milosavljevića.

Osim igračima koji su nastupili na državnom prvenstvu, moramo se zahvaliti i njihovim roditeljima koji im daju bezrezervnu podršku koja je vrlo bitna za razvoj sportske karijere djeteta. Poredak po kategorijama:

U15:
1. Roko Vončina
2. Fran Marcelić
3. Ivan Krznarić

U17:
1. Martin Kegel
2. Viktor Milosavljević
3. Roko Vončina

U19:
1. Martin Kegel
2. Viktor Milosavljević
3. Bruno Reljić