Intenzivna jesen nagovještaj bogate sezone

Nakon prošlotjednog plodonosnog vikenda u Beogradu, naši su reprezentativci (Andrijana Katalenić, Paulina Radoš, Martin Kegel, Srđan Maksimović, Vedran Švonja i Roko Vončina od 13. do 14. rujna boravili u Budimpešti gdje su odigrali nekoliko jakih sparing mečeva s Andrásem Törökom, profesionalnim igračem squasha i mađarskim reprezentativcem te s drugim mađarskim reprezentativcima raznih kategorija.

Koliko im je takmičenje s profesionalnim igračem i mađarskim reprezentativnicma koristilo, naši će igrači moći pokazati već iduće subote, 20. rujna na prvom SquashTower Open turniru sezone.

Sa SquashTower Openom završavaju pripreme za prvenstvo Balkana koje će se krajem ovoga mjeseca održati u Bukureštu. Hrvatska će imati predstavnike u muškoj i ženskoj kategoriji. U  Rumunjsku će putovati Martin Kegel, Srđan Maksimović, Vedran Švonja te djevojke Andrijana Katalenić, Josipa Peršun i Paulina Radoš.

Sportski i natjecateljski intenzivan rujan samo je naznaka sezone bogate događajima. Uslijedit će niz rekreativnih i juniorskih turnira, GradPrixa, Balkansko te Europsko prvenstvo. Detaljniji raspored turnira i ostalih događaja pronađite u kalendaru u kojem svaki squasher moze naći nešto za sebe.

Očekujemo kvalitetni squash i odlične rezultate!:)