I squash se uključuje u Hrvatski olimpijski dan!

Squash se ove godine priključuje grupi sportova koji će  sutra, 10. rujna, povodom Hrvatskog olimpijskog dana, otvoriti vrata zainteresiranim građanima svih uzrasta. Besplatnu radionicu o squashu vodit će stručni i licencirani treneri, a održat će se u Squashtoweru (Zavrtnica 17) od 10 do 11 sati te poslijepodne od 17 do 18 sati. Bijela majica je element koji povezuje sve sudionike na Hrvatskom olimpijskom danu, bez obzira na sport kojim se tog dana odluče baviti. Stoga svi koji odlučite sudjelovati znajte da je “dress code” bijela majica!

Povedite svoju djecu, roditelje, bake i djedove, jer je cilj ovog projekta, kojeg organizira Hrvatski olimpijski odbor, uključiti što veći broj zainteresiranih građana u neku od rekreativnih aktivnosti.

Martin Kegel, Viktor Milosavljević, Franka Vidović, Vedran Švonja, Fran Marcelić, Ivan Krznarić
Martin Kegel, Viktor Milosavljević, Franka Vidović, Vedran Švonja, Fran Marcelić, Ivan Krznarić

Pružajući mogućnost građanima da upoznaju i isprobaju razne sportove, otvorenim vratima raznih sportova promovira se sport i bavljenje sportom. Nije riječ samo o jednokratnoj aktivnosti, nego o kontinuiranim naporima u podizanju svijesti o važnosti kretanja po ljudsko zdravlje, poticanju druženja kroz rekreativnu aktivnost i još mnogo drugih prednosti rekreacije.

Vidimo se sutra u bijeloj majici!
Kontakt broj: 099/4951-510